Evet sezon bitti 2 hoca ile sezonu kapattık. Alt ligler için fena sayılmayan bir hoca istikrarı(!) sağlandı. Şimdi bence burda büyük bir sorun var iki hoca da görevdeyken sürekli bir içimizdeki irlandalılara atıfta bulundu. Sahi kim bu irlandalilar? İki hoca da herhangi bir şekilde açıklama yapmadı. Peki sizce gerçekten var mı bu hayali düşmanlar? Bence şehir olarak en çok sorgulanması gereken durum bu. Bence bahsettikleri gibi bir irlandali yok ha bu şu demek değil elbette Amedsporun başarısız olmasını isteyen binlerce etken ve oluşum vardır ama bu açıklamalar bana daha çok başarısızlığına kılıf arayan hoca tavrı olarak geliyor. Kulüp olarak bundan sonraki süreçte hiçbir hocanın eline böyle bir koz vermemek gerek. Ne yaparsak yapalım bizi şampiyon yapmayacaklar düşüncesi ile hiçbir başarı elde edilemez. Nasıl ki 10 yıla yakın playoff yapıp engellendiysek burda da elbette engellemeler yaşayacağız bu bariz ve nasıl ki hakemi de rakip tribünü de yenecek sinerjiyi yakalayıp şampiyon olduysak yine aynı sinerjiyi yakalamak gerek. Buraya gelen hoca da oyuncu da bu bahanelerin arkasına sığınmak yerine bunla mücadele edecek bilinçte olmalı. Bizi esas bekleyen tehlike ise yeni bir içimizdeki irlandalı demeci verecek hoca gelmesi çünkü bu durumda taraftar hemen kırılganlaşıp zaten olamayacaz düşüncesi ile iyice aşağı çekiliyor. Belki de bilinçli bir şekilde alta çekilmek istendik onu bilmiyorum ama tamamı ile saha içine odaklanmamız gereken bir sezon bizi bekliyor. Umarim taraftar içinde ayrismalara yol açacak eylemlerden hem yönetim hem de yeni takım uzak durur. Yolun sonu şampiyonluk olsun...